365 ДНИ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Ние от MoXo.bg се стремим, клиентите да получат истинско удоволствие от пазаруването онлайн и в същото време да са защитени от риска да поръчат нещо, от което впоследствие няма да имат нужда или просто не го харесат,

ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМЕ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА В РАМКИТЕ НА 365 ДНИ!!!

В днешното забързано ежедневие, ние сме толкова фокусирани в работата и проблемите ни, че често правим необмислени и прибързани покупки. Понякога купуваме продукти, които в момента са ни харесали и сме мислили, че ще са ни от полза, но впоследствие те остават неразопаковани и непотребни. Ние от MoXo.bg разбираме това, и даваме шанс на всеки един от Вас да промени решението си в рамките на този период, далеч по-дълъг от законовият 14 дневен срок.

КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ ?

1. Изпратете на имейл contact@moxo.bg Вашият номер на поръчка, получен в момента на регистрация.

Пример: Промишлени стоки Т-ца номер 2443

2. Напишете имената и телефонния номер, с които е регистрирана поръчката в сайта MoXo.bg

3. Ако желаете да Ви се възстанови заплатената сума за въпросния продукт, ще ни е нужна Вашата банкова сметка (IBAN), която задължително трябва да е на клиента, който е регистрирал поръчката в сайта. При разминаване на данните, описани от Вас (предоставена различна банкова сметка от титуляра на поръчката), не можем да възстановим заплатената сума, тъй като е противопоказно за ощетоводяването на паричните потоци, съгласно наредбата в НАП!

След получаването на изпратения от Вас имейл, ние ще разгледаме отговорно, всичко което сте описали и ще се свържем с Вас, за да уточним процедурата по връщане или да Ви помогнем и заедно да изберем подходящия продукт за Вас !

КАКВИ СА УСЛОВИЯТА ?

- Продукта, който сте закупили от MoXo.bg не трябва да бъде носен или използван !

- Оригиналната опаковка, с която сте получили продукта трябва да бъде във същия запазен търговски вид !

-Касовият бон задължително трябва да бъде наличен (ако е изгубен или по някаква причина не можете да го предоставите - ние не можем да възстановим сумата заплатена за продукта - наредба НАП)

- Куриерските услуги за връщане или замяна са за Ваша сметка!

- Всички суми се възстановяват единствено и само по банков път, в законовия срок от 14 дни след получаване и обстоен преглед от наша страна!

- Продуктите връщане към MoXo.bg трябва да са опаковани добре, за да не се нарушава кутията/опаковката на продукта.

-Всяка пратка изпратена към нас трябва да бъде с опцията ПРЕГЛЕД И ТЕСТ.

 

СЛУЧАИ, В КОИТО МОЖЕМ ДА ОТКАЖЕМ ВРЪЩАНЕ ИЛИ ЗАМЯНА.

- Ако върнатия продукт е носен / употребяван, ние ще го върнем обратно към Вас, съответно разходите по доставката ще са за Ваша сметка.

- Пратки, които са изпратени без предварителна уговорка по телефон или имейл с нашият екип или са пуснати с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ще бъдат отказвани без да се вземат под внимание !

- Пратки със нарушена, скъсана, различна или липсваща опаковка ще бъдат върнати обратно към Вас без да се вземат под внимание, а куриерските услуги и в двете посоки ще са отново за Ваша сметка.

- Пратки изпратени с куриерска услуга за наша сметка ще бъде отказана ( с изключение на предварителна уговорка с Вас)

- Липсващ касов бон

- Различна банкова сметка от титуляра на поръчката в MoXo.bg !

 

КАК И КЪДЕ ТРЯБВА ДА УТОЧНИМ ВРЪЩАНЕТО НА СУМА ИЛИ ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ !

  Смятаме, че най-сигурният начин е кореспонденцията по електронна поща. Това е начина, чрез който най-точно можем да проследим целият разговор, състоящ се по даден казус, съответно по дати, часове и минути. Това е и най-сигурният начин за предоставянето на Вашите лични данни.

Опити за свързване с нас чрез други социални мрежи ( facebook, whatsapp, viber и т.н ), няма да се вземат под внимание! Тези мрежи са по-рисковани и екипа на MoXo.bg не носи отговорност за Вашите данни!

 

Моля преди да предприемете стъпките, за връщане на сума или замяна на даден продукт, прочетете всичко описано в тази статия!

При въпроси, ще се радваме да отговорим на email contact@moxo.bg !!

 

 

Какво търсиш?

Моята количка